Nieuws

Wij volgen nauwgezet de ontwikkelingen binnen de financiƫle industrie en publiceren daarover. Op deze pagina vindt u een selectie van onze publicaties en inzichten.
Terug naar het overzicht

Verbeterd Inzicht in Private Equity Portefeuilles door Gedetailleerde Rapportage

Maandag 19 augustus 2024 - Hans Roodhorst
In de huidige, snel veranderende beleggingsomgeving is het essentieel om een duidelijk en gedetailleerd inzicht in uw portefeuille te hebben. Bij ITS specialiseren we ons in het bieden van vermogensconsolidatie en beleggingsadministratiediensten voor family offices en pensioenfondsen. Een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening is het leveren van diepgaande rapportages over Private Equity portefeuilles. Wij gaan verder dan de oppervlakte door de onderliggende gegevens van beleggingen binnen Private Equity fondsen te verzamelen en te analyseren. Deze uitgebreide aanpak stelt onze klanten in staat om een dieper inzicht te krijgen in de regionale en sectorale allocatie van hun portefeuilles.

Belangrijke Inzichten uit onze laatste analyse:

  • Top 5 Sectorallocaties in PE-fondsen
Technologie:  30,20%
Gezondheidszorg 13,45%
Consument Cyclisch 12,88%
Industrie  12,65%
Financiële Diensten 10,38%

  • Regionale Allocatie
Noord-Amerika 46,32%
Europa 39,25%
Azi 6,89%
Pacific 2,41%
Zuid-Amerika 2,17%

Deze inzichten tonen de diverse aard van de portefeuilles van onze klanten, met een aanzienlijke focus op ontwikkelde markten en belangrijke sectoren zoals Technologie en Gezondheidszorg. Door dit niveau van detail te bieden, stellen we onze klanten in staat om weloverwogen beslissingen te nemen en hun beleggingsstrategieën te optimaliseren. Bij ITS zijn we toegewijd aan het bieden van het hoogste niveau van transparantie en gedetailleerde rapportage, zodat onze klanten altijd de informatie hebben die ze nodig hebben.

Als u uw inzicht in uw Private Equity beleggingen wilt vergroten, of als u behoefte heeft aan gedetailleerde en betrouwbare rapportage, staat ITS voor u klaar.